Slip de negative tanker

Er du stresset og udkørt?

Er der nogle ting på jobbet, eller i privatlivet som nager dig?

Er du en af dem som bekymrer dig lidt for meget (ødelæggende tanker)?

Jagter du hele tiden nye og bedre ting, fordi du har svært ved at være tilfreds med det du har, og derfor glemmer at være glad og tilfreds i nuet?

Har du lavt selvværd, og stoler du ikke på dig selv og dine egne evner?

Mulighederne er mange. Vi har alle ”problemer”. Større eller mindre ting.

Forskellen er hvordan vi vælger at håndtere dem, og om vi tager os selv alvorligt.

Hvis der ikke bliver taget hånd om vores problemstillinger, kan det i værste fald føre til blandt andet stress, depression eller angst.

Tilstande som kan føre til yderligere sygdom, fordi negative holdninger, ubalance, mangel på selvkærlighed går ind og tærer på vores immunforsvar.

Tilstande som kan sætte sig som blokeringer i energisystemet og ofte vise sig som fysiske spændinger og smerter.

Nuet er det eneste vi har.

DET  er ofte tilstande vi selv skaber, da det hænger sammen med vores holdning til livet.

DISSE tilstande kan føre til yderligere sygdom, fordi negative psykologiske holdninger og følelser, stress, problemer, ubeslutsomheder, og mangel på selvkærlighed nedbryder immunforsvaret.

Det vil sætte sig som blokeringer i energisystemet og ofte vise sig som fysiske spændinger og smerter.

VORES  immunforsvar, og ikke mindst glæden, overskuddet, og lyst til livet kan groft sagt styrkes ved at få en kærligere og bedre kontakt til os selv og vores nærmeste.

DET jeg sådan set ville frem til er at krop og psyke hænger sammen på alle planer. Har vi en negativ holdning til livet, følelser og alt for mange negative grublerier, kan det påvirke os på så mange måder i form af ubalance, smerter, spændinger og andet.

NOGLE gange har vi brug for lidt ekstra hjælp til at finde ro, mærke os selv, og komme videre. Og det kan kropsterapi være et godt redskab til.

Har du nogle spørgsmål omkring kropsterapi, er du meget velkommen til at kontakte mig.

I er meget velkomne til at følge min side, jeg vil komme til at lægge lidt forskellige ting op om kropsterapi, og relevante emner hertil.