BEHANDLINGER

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform hvor krop og psyke forståes som én helhed. 2000 år gamle kinesiske teknikker og viden, kombineret med moderne energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier.

I behandlingen kombineres dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

Under behandlingen kan der være lettere samtaleterapi, det kan også være klienten foretrækker ro til at mærke efter. Vi vil hele tiden være opmærksom på åndedrættet, som er en af de vigtigste kilder til energi og velvære.

Alle er forskellige, og ingen behandling er ens. Det kan være du har nogle fysiske/ psykiske problemstilinger. Det kan også være du bare har brug for ro, samt kropslig forbydelse og wellness. Uanset hvordan din situation ser ud, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kropsterapi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Få fornyet energi, og indre balance
  • Kom i kontakt med dig selv, og oplev større selvkærlighed
  • Reducering og forebyggelse af stress og smerter
  • Sindso, overskud og større livsglæde.

Hvem er jeg?

Mit Navn er Stephanie, og jeg er igang med kropsterapeutuddannelsen hos Totum i Aarhus.

Jeg har eksamensbevis i anatomi, fysiologi og sygdomslære, og kan derfor snart kalde mig ‘registreret alternativ behandler’ (RAB). Jeg har længe arbejdet med og studeret i den holistiske tilgang til krop og helbredelse og har oplevet ubeskrivelige situationer med kropsterapi.

Lige nu tilbyder jeg elevbehandlinger af ca. 75 min for 250,-

Behandlingerne foregår i Aarhus C.